16.06.2021

İlçe Müftümüz Bekir DERİN Avcılar Müftülüğü Din Görevlileriyle Vedalaştı.

İlçemiz Müftüsü Bekir DERİN'in Konya Selçuklu İlçe Müftülüğüne atanması nedeniyle Nakipoğlu Kur'an Kursu Konferans Salonunda ilçemizde görev yapan Cami görevlileri ve Kur'an Kursu Öğreticilerimizin katıldığı veda toplantısı yapıldı.

Personele hitap eden Müftümüz; Avcılar'da gerçekleştirilen hizmetler hakkında bilgi verdi. Özellikle 4-6 Yaş Kur'an Kursu ve Avcılar Yetimine Sahip Çıkıyor Kampanyası konusunda gösterdikleri üstün gayret dolayısıyla tüm hocalarımızı canı gönülden tebrik ediyorum dedi.

Görev süresi içerisinde 12 yeni Kur'an Kursu, 10 cami ve mescidin hizmete girdiğini, 24.000 Kur'an'ı Kerim'in dünya müslümanlarına hediye edildiğini, Zimbabve'de bir su kuyusu açıldığını, 2043 Yetim öğrenciye 2.074.047 TL (ikimilyon yetmişdörtbin kırkyedi) eğitim yardımı yapıldığını ifade etti.

Tüm bu hizmetlerin gerçekleşmesinde emeği geçen din görevlilerimize, hayırsever Avcılar halkına teşekkürü bir borç biliyorum dedi.

Din görevlileri adına hitap eden Nakipoğlu Kur'an Kursu Yöneticisi Bayram Ak, ilçe müftümüze Avcılar'a yaptığı hizmetler için hem hocalarımız hem de halkımız adına şükranlarımızı sunuyor, yeni görevinde de başarılarının daim olmasını diliyoruz diyerek buket takdiminde bulundu.

Program hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.