30.03.2020

Avcılar Müftülüğü "Vefa Sosyal Destek Grubu" Çalışmaları

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüse (covid-19) karşı milletçe mücadele verdiğimiz bu zamanlarda, İlçe Müftülüğü olarak tüm görevlilerimizle Başkanlığımızın talimatları doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyoruz.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı olan vatandaşların sokağa çıkmalarının sınırlandırılması üzerine, Avcılar Kaymakamlığı 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere “Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmalarını başlatmıştır. Bu kapsamda İlçemizde görev yapan 32 cami görevlimiz bu çalışmalara 7/24 sahada destek vermektedir. Ayrıca 112  Acil Çağrı Merkezinde gelen çağrılara cevap vermek üzere 4 personelimiz görevlendirilmiştir.

Hem okudukları salâlar ve yaptıkları dualarla hem de yaşlılarımıza ve yoksullara götürdükleri maddi ve manevi yardımlarından dolayı görevlilerimize teşekkür ediyoruz.