23.05.2019

Bulgaristan Ribnova Köyü İftar Sofrası

BULGARİSTAN RİBNOVA KÖYÜ İFTAR SOFRASI

17 Mayıs 2019 Cuma günü soydaş ve din kardeşlerimizin yoğun olarak yaşadığı Bulgaristan'ın Yukarı Cuma Vilayeti Nevrokop İlçesi Ribnova Köyünde çok yoğun katılımlı bir iftar sofrasını paylaştık. Bu köy 3000 nüfuslu olup iki camiye sahip. Her iki caminin de cuma namazında dolu olduğuna şahitlik ettik. Kur'an Kursuna devam eden çok sayıda öğrencilerle tanıştık ve onlara Türkiye'den götürdüğümüz çeşitli hediyeleri takdim ettik. Bu iftarla birlikte soydaş ve dindaşlarımızla tekrar buluşmak ve kavuşmak dileğiyle veda ederek vatanımıza hareket ettik.

Bu iftar sofralarının kurulmasına, soydaş ve kardeşlerimizle paylaşılarak gönül bağlarımızın güçlenmesine vesile olan AVCILAR HALKINA, DİN GÖREVLİLERİMİZE SONSUZ ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ.