10.12.2018

Aile Danışmanlığı Eğitici Eğitimi Projesi kapanış programı.

Müftülüğümüze bağlı Aile ve Dini Rehberlik Büromuz tarafından geliştirilen ve Diyanet İşleri Başkanlığımızın onayı ile 03.11.2018 tarihinde başlattığımız Aile Danışmanlığı Eğitici Eğitimi Projemizin Kapanışını 08.12.2018 Cumartesi Saat 14:00’de Şehit Akın Sertçelik Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirdik. Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanımız Sedide Akbulut’un teşrif ettiği programa, Eğitim Programında kıymetli Destekleri bulunan Medeniyet Üniversitesi Aile Danışmanlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Akın ve yine proje oluşturulma ve yürütülme aşamasında maddi manevi destek veren Ak-Der Başkanı Fatma Zehra Güneşer, Fenerbahçe Camii Derneği Başkanı Hüseyin Şaban Arıcı ve Ataşehir Müftülüğü personelimiz katılım sağladı. İlçe Müftümüz Şakir Pinal’in Açılış Konuşmasını Prof. Dr. Ahmet Akın’ın selamlama konuşması takip etti. Daha sonra Daire Başkanımız Sedide Akbulut’un Aile ve Dini Rehberlik Bürolarının Hizmetleri ve Hedefleri hakkında yaptığı kıymetli sunum ardından belge takdimi ile programımız sonlanmıştır.

Eğitim programına; İstanbul genelinden Şişli Adrb vaizi Emine Gümüş Böke, Eyüp Adrb vaizi Esra Yeniyol, Zeytinburnu Adrb Vaizi Fatma Betül Yılmaz, Bağcılar Adrb Vaizi Kumriye Özbabacan, Fatih Adrb Vaizi Saliha Fındık, Üsküdar ADRB Vaizi Tuba Kaya, Ümraniye Adrb vaizi Nurdan Subaşı, Beykoz Adrb vaizi Sehal Deniz Kotan, Sancaktepe Adrb Vaizi Zeynep Gürsoy, Ataşehir Adrb vaizi Sümeyra Güneşer katılırken ayrıca İlçe Vaizlerimizden Adrb Üyesi Mükerrem Gümüş, İmamlarımızdan Halil İbrahim Gözcü, Hüseyin Şaban Arıcı ve Kuran kursu öğreticilerimizden Emel Çubukçu, Elif Genç, Şule Kaya ve Elif Yılmaz katılmıştır..