19.03.2024

ATAŞEHİR DİYANET GENÇLİK İFTARDA BULUŞTU

Ataşehir Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü koordinesi ile Cami ve Kur'an Kurslarımızın Gençlik grupları Mimar Sinan Camii Konferans salonunda İftar programında buluştu.Programa yaklaşık 300 gencimiz katıldı.

Program Esatpaşa Hacılar Camii Diyanet gençlik grubundan Efe TUZAL'ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Başkanlığımızca hazırlanan sinevizyonun izlenmesinin ardından İlçe Müftümüz Hüseyin AKSOY gençlere hitap etti. İftar programına katılan gençlere ve onlarla ilgilenen hocalarımıza teşekkür etti.

İftar sonrası Yeni Çamlıca Merkez Camii Diyanet Gençlik grubundan Muhammed Emin ÇETİNKAYA'nın yemek duasını yapması ile program son buldu.

Programa ilçe müftümüz HüseyinAKSOY, Ak parti ilçe başkan yardımcısı Fatih Kılıç, Aile ve Sosyal Hizmetler müdürü Demet Veli Kılıç, Nüfus müdürü Dursun Kırış, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı müdürü Hüseyin Aydın, İstanbul İl Kadın Gençlik Koordinatörü Emine Arslan, Ataşehir Diyanet Gençlik koordinatörlerimiz Hatice Öksüz ve Ömer Şimşek, Vaizlerimiz ve Gençlik liderleri hocalarımız katıldılar.

Ayrıca programda Başkanlığımızca düzenlenen Çanakkale Ruhu konulu resim yarışması ve Mehmet Akif konulu şiir okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Şiir okuma yarışması 1.si Melike PİŞMAN da "Çanakkale Şehitlerine" adlı şiiri okudu.

Teravih namazını da Mimar Sinan Camii'nde kılan gençler Teravih namazı sonrası Mimar Sinan Camii çarşı katında düzenlenen Ramazan Eğlencesine katıldı.