26.09.2024

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI PROGRAMI

Mevlidi-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Müftülüğümüzce bu gün Şehit Akın Sertçelik Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda program düzenlendi.

Kur’an Tilaveti ile başlayan program, başkanlığımızca Mevlid-i Nebi Haftasına özel hazırlanan ''Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası'' konulu sinevizyon gösterimi ile devam etti. Programda Müftülüğümüz personellerinden oluşan Musiki korosu tarafından Tasavvuf Musikisi Konseri verildi.

İlçe Müftümüz Hüseyin AKSOY’un selamlama konuşmasının ardından Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah KAHRAMAN tarafından "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası " konulu konferans verildi.

Ataşehir Kaymakamımız Bekir DINKIRCI’nın Prof. Dr. Abdullah KAHRAMAN’a hediye takdimi ve İlçe Müftümüzün katılımcılara gül takdim etmesiyle program son buldu.

Programa Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah KAHRAMAN, Ataşehir Kaymakamımız Bekir DINKIRCI, İlçe Müftüleri, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti ve STK temsilcileri, Muhtarlarımız, Dernek Başkanları, görevlilerimiz ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Programda emeği geçenlere, görevli ve gönüllülerimize, Türkiye Diyanet Vakfı Ataşehir Şubesi ve çalışanlarına, salonu bu program için Müftülüğümüze tahsis eden Şehit Akın Sertçelik Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü ve ekibine, Musiki konseri ile gönülleri mest eden Müftülüğümüz Musiki Korosuna ve programımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.