24.09.2024

Ataşehir’de “100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlik” programı gerçekleşti

Diyanet İşleri Başkanlığı’nca ülke genelinde uygulamaya konulan "100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlik" projesi kapsamında Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur’an Kurslarında eğitim gören çocuklar, 7-10 yaş grubu Kur’an Kurslarına devam eden çocuklar, Yaz Kur'an Kursu öğrencileri ve aileleri Şehit Akın Sertçelik Anadolu İmam-Hatip Lisesi Konferans Salonunda düzenlen şenlikte buluştu.

Program Mimar Sinan Camii Kur’an Kursunda öğrenim gören bir öğrencini Kur’an tilaveti ile başladı. Ardından İlçe Müftümüz Hüseyin AKSOY öğrencilere hitap etti. Sonrasında Hüseyin Goncagül ve ekibi sahneye çıktı.

Etkinlikte çocuklar Hüseyin Koncagül gösteri ekibince düzenlenen Nasreddin Hoca, Karagöz-Hacivat, kukla etkinlikleriyle hem eğlendi hem öğrendi. Birlikte çocuk ilahileri ve Filistin marşları okundu.

Programda ayrıca görevlilerimizce Hint Kınası, Yüz Boyama ve Bileklik atölyeleri kuruldu. Diyanet Yayınları tanıtım standı açıldı.

Programda emeği geçenlere, Vakıf Katılım Bankası’na, Türkiye Diyanet Vakfı Ataşehir Şubesine, Hüseyin Koncagül gösteri ekibine teşekkür ederiz.