07.08.2024

YAZ KUR’AN KURSLARI FUTBOL TURNUVASI FİNALİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ataşehir Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğümüzün Düzenlediği, 20 Takımın Katıldığı Ve 6 Hafta Süren, Her Grupta 5 Takımımızın Olduğu Yaz Kur'an Kursları Futbol Turnuvamız, Grup Maçları Sonunda Gruptan Çıkmayı Başaran 8 Takımla Çeyrek Final Ve Yarı Finalin Ardından, Bugün Oynanan Final Karşılaşması İle Sona Erdi.

İlçe Müftümüz Hüseyin AKSOY’un Başlama Vuruşuyla Başlayan Libadiye Camii ve Öztürkler Camii arasında geçen Final Karşılaşması Sonucunda Takımlarımızdan Öztürkler Camii Yaz Kur'an Kursu Şampiyonluğa Ulaştı.

Turnuvada 3. Huzur Mescidi 4. Kayışdağı Fatih Camii oldu.

Final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde İlçe Müftümüz Hüseyin AKSOY turnuvaya katılan tüm öğrencilere ve din görevlilerine teşekkür etti. Dereceye giren takımlara madalyalarını ve kupalarını takdim etti

Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı ve organizasyonda emeği geçenleri tebrik ediyoruz.