26.01.2023

Arnavutköy İlçe Müftülüğü 2023 Yılı Ocak Ayı personel toplantısı yapıldı.

Arnavutköy İlçe Müftülüğü 2023 Yılı Ocak  Ayı personel toplantısı İlçe Müftüsü Arif YEŞİLOĞLU, Şube Müdürü Habib KAPLAN, Şef Kemal KURU ve ilçemizde görev yapan din görevlilerimizin katılımıyla Arnavutköy Müftülüğü konferans salonunda icra edildi.

Toplantı da Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ve Arnavutköy Kaymakamlığından duyurulması gereken konular personele tebliğ edildi.

Toplantı bitiminde  Aile içi şiddeti önlemeye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında İstanbul Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından organize edilen “Şiddet İnsan Onuruyla Bağdaşmaz” Konulu Konferans düzenlendi.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Başakşehir İlçe Müftülüğü Vaizi M.Emin GÖKTEPE'nun  konuyla ilgili  yapmış olduğu sunumun ardından konferans sona erdi.

Aile içi şiddeti önlemeye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Aile ve Dini
Rehberlik Büromuzca organize edile