04.04.2021

Arnavutköy İlçe Müftülüğü Bolluca Ensar 4-6 Yaş ve Kız Kur'an Kursundan Fidan Dikme Etkinliği

Arnavutköy İlçe Müftülüğü Bolluca Ensar 4-6 Yaş ve Kız Kur'an Kursundan Fidan Dikme Etkinliği

Fidanlar toprakla buluşmaya devam ediyor. “Geleceğe Nefes Ol” projesi kapsamında Müftülüğümüz Bolluca Ensar 4-6 Yaş ve Kız Kur'an Kursu öğrencileri tarafından fidan dikme etkinliği gerçekleştirdi.

Öğrencilerimize ağaç ve orman sevgisini aşılamak, çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak ve çevreyi koruma konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, Peygamber efendimizin (sav); "Kıyamet kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikiniz." ve "Kim bir ağaç diker, o diktiği ağaçtan da kuşlar ve yaban hayvanları ondan nasiplenirse o ona sevap olarak gider." hadislerine vurgu yapıldı.