05.12.2017

2017 Mevlidi Nebİ Haftası

2017 yılı Mevlidi Nebİ Günü çervesinde Arnavutköy Müftülüğü olarak yapılan faaliyetlerimiz şöyledir.

Hafta münasbetiyle İlçe Müftüsü Bahri ŞAMAT;

İlçe Müftülüğünde AYEM Yaşlıları ile bir araya gelmiştir

Mevlid gecesi olan 29 kasım çarşamba gecesi Taşoluk Yeil Camisinde Mevlid Şerif ve günün önemine haiz İlçe Müftüsü Bahri ŞAMAT'ın konuşması icra edilmiştir.

Arnavutköy İkinci Camide İlçe vaizi Musa ABDURRAHMANOĞLU, Hacı Ali Birinci Camisinde İlçe vaizi İsmail Hakkı IŞIK sohbet etmişlerdir.

Müftülük vaizesi Hatice DURUKAN 29 Kasım Çarşamba günü önce, Boğazköy Şirindere Camii Kız Kur'an Kursunda, sonra Hadımköy Deliklikay İmam-Hatip Ortaokulunda, daha sonra da Bolluca Çocuk Köyünde Konferanslar vermiştir.

Müftülük vaizi İsmail Hakkı IŞIK Taşoluk Yeşil Cami Kur'an Kursundaki öğrenciler ile beraber olmuştur.

Müftülük vaizi Sinan YILDIZ 29 kASIM çarşamba gecesi Arnavutköy Merkez camisinde, Müftülük Şube Müdürü Yılmaz  ZİFİROĞLU da Haraççı Merkez Camisinde vaaz etmişlerdir.

30 Kasım 2017 perşembe günü ise;

Hadımköy ARGEM'de İlçe Müftüsü Bahri ŞAMAT, İlçe vaizleri Sinan YILDIZ, Musa ABDURRAHMANOĞLU ve İsmail Hakkı IŞIK'ın katılımıyla vatandaşlara seminer verilmiştir.

Aynı gün İlçe Müftüsü Bahri ŞAMAT Hadımköy İbrahim Özaydın Mesleki ve Teknik Lisesinde öğrenciler ile beraber olmuştur.

İlçe vaizesi Hatice DURUKAN ise Arnavutköy Belediyesi Kadın Kültür Merkezinde kadınlara konferans düzenlemiştir.