20.07.2017

15 Temmuz Şehitlierimiz ve Tüm Şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim ve Mevlit Programı

Müftülüğümüze bağlı Arnavutköy Merkez Camiinde 15.07.2017 Cumartesi günü 15 Temmuz Şehitlerimiz ve tüm Şehitlerimizin ruhlarını şad etmek için Kur'an-ı Kerim ve Mevlit Programı İcra edilmiştir. Programda Taşoluk Yeşil Cami Baş İmam-Hatibi İsrafil KİRACI yine Taşoluk Yeşil Cami İmam-Hatibi Hasan Hüseyin YILMAZ  Müezzin-Kayyımı Veli SOLAK Arnavutköy Merkez Cami Müüezzin Kayyımı Bekir YILDIZ hocalarımız Kur'an-ı Kerim tilavetleri ve Kasidelerle Cemaate Menevi bir iklim yaşattılar. İlçe murakıbımız Şükrü YILMAZ hocamız 15 Temmuzun mana ve ehemmiyetine dair sohbetlerini icra ettiler. İlçe Müftü Vekilimiz Yılmaz ZİFİROĞLU hocamız 15 Temmuz Şehitleri başta olmak üzere tüm Şehitlerimize Dua ederek Vatan için canlarını feda eden Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ettiler.