10.10.2018

Bölge Müftüleri İstişare Toplantısı

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Ankara’da yapılacak olan 35. İl Müftüleri İstişare Toplantısı’na hazırlık amacıyla Bölge Müftüleri ve İlahiyat Fakültelerinin dekanlarıyla istişare amacıyla biraraya geldi.

İstanbul Müftülüğü’nde yapılan toplantıya Bursa Müftüsü İzani Turan, Edirne Müftüsü Emrullah Üzüm, Çanakkale Müftüsü Arif Gökçe, Tekirdağ Müftüsü İsmail İpek, Kırklareli Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Kocaeli Müftüsü Yusuf Doğan, Yalova Müftüsü Turgut Açari, Bilecik Müftü Vekili İbrahim Özen ile Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murteza Bedir, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Çetin, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Keskin, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Şevket Yavuz ve Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Cevdet Kılıç katıldı.

Toplantıda Ankara’da 15-17 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacak olan 35. İl Müftüleri İstişare Toplantısı öncesi bölgesel anlamda ele alınması gereken konular konuşuldu. 10.10.2018