05.06.2018

Kazım Karabekir Kız Kur'an Kursu Hafızlık İcazet Merasimi

Gaziosmanpaşa Müftülüğüne bağlı Kazım Karabekir Camii Kız Kur'an Kursundan mezun olan hafızlar için icazet merasimi düzenlendi.

Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa İstanbul Müftü Yardımcıları Abdurrahman Binbir, Muteber Gülsefa Uygur, Gaziantep İl Müftü Yardımcısı Hayriye Aydın, öğretmenler, öğreticiler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kazım Karabekir Kur'an Kursu Yöneticisi Fatma Zehra Gülbaba'nın açılış konuşması ile başlayan programda Gaziosmanpaşa Müftüsü Osman Şen "Günümüzde Hafızlığın Değer ve Önemi" konulu bir konuşma yaptı. İstanbul Müftü Yardımcısı Abdurrahman Binbir ise konuşmasında “Sizlerin tahsilinizi tamamladıktan sonra yüce dinimize, vatanımıza ve aziz milletimize hizmette yarışacağını umuyor, Cenab-ı Hak'tan başarılarınızın devamını niyaz ediyorum. Başta İlçe Müftümüz ve hocalarımız olmak üzere tüm hafızlarımıza üstün başarılar diliyor, tebrik ediyorum” sözleriyle öğrencilere eğitimlerinde başarılar diledi.

İlgi ile takip edilen program plaket töreni ile son buldu. 05.06.2018