13.11.2018

TOKİ Seyit Nizam Şehit Semih Balaban İmam Hatip Ortaokulu Merkezefendi Camiinde Cuma Namazı Programı

TOKİ Seyit Nizam Şehit Semih Balaban İmam Hatip Ortaokulu Hafızlık Sınıfı Öğrencileriyle birlikte Merkezefendi Camiinde Cuma Namazı Öncesi Program Düzenledi.

Hafızlığı devam eden ve hafızlığını tamamlamış öğrencileriyle ilçemiz camiilerinde program düzenleyen TOKİ Seyit Nizam Şehit Semih Balaban İmam Hatip Ortaokulu 7/N sınıfının durağı Bu hafta Cuma Namazı öncesi Merkezefendi Camii oldu.

Namaz öncesi başlayan programda Okul Müdürü Nureddin YILMAZ okul hakkında tanıtım konuşması yaptı. Merkezefendi Camii Baş- İmam - Hatibi Zekeriya BAL hocanın yönetimindeki  programda hafız öğrenciler Kur´an-ı Kerim tilavetinde bulundular. Programın sonunda tüm öğrenciler ilahiler okudular.

Cuma Namazının ardından görev alan öğrenci ve öğretmenlere Meşhur Merkezefendi Köftesi ikramında bulunuldu.

Öğrencilerin sosyal gelişiminde önemli katkısının olduğu görülen bu etkinliklerle öğrencilerimizin topluma faydalı bireyler olarak hazırlanmalarına destek olmaya devam ediyoruz.