31.05.2017

"ÖZ SAYGI VE MAHREMİYET" TEMALI EĞİTİM SEMİNERLERİ SONA ERDİ

İstanbul İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu' nun "Öz Saygı ve Mahremiyet" temalı projesi kapsamında her ilçede verilmesi planlanan eğitim seminerleri sona erdi.

İlçe Müftülüğümüz temsilen Vaiz Hatice DURUKAN, ADRB Vaizi Fatma Betül Yılmaz, Kur'an Kursu Öğreticileri Sümeyye AKMANŞEN DEMİR, Menekşe YÜNGÜL, İmam Hatipler İbrahim KÖSE, Lokman DEMİR, Uğur DOKGÖZ VE Yücel TAK resmi görev aldı.

Nisan-Mayıs aylarını kapsayacak şekilde oluşturulan takvime göre; İlçemizde bulunan İmam Hatip Liselerinin 9 ve 10. sınıf öğrencileri, 4-6 yaş Kur'an kursu öğrenci velileri Kur'an kurslarındaki yetişkinler hedef kitle seçilerek eğitim alan hocalarımız tarafından mahremiyet eğitimi seminerleri verilmiştir.

Gerek yetişkinlerden gerekse öğrencilerden alınan geribildirimler oldukça güzel olup seminerlerin tüm okul kademelerinde yapılması gerektiği yönünde istekler geldi.

Emeği geçen tüm hocalarımıza ve okul-kurs yönetimlerine teşekkür ediyoruz.