19.11.2019

Üsküdar Belediyesinin "Dönüşümde Üsküdar Modeli" ve "Sıfır Atık Projesi" Programına Tam Destek

Üsküdar Müftümüz Ali ÇAKMAK, İlçemizde vatandaşımıza hizmet veren her birimle koordinasyon halinde olduğu gibi, Üsküdar Belediyesiylede iletişimi koparmadan görevine devam etmektedir.

Bu bağlamda Müftü ÇAKMAK, camilerimizin toplumumuza dinî katkılarının yanı sıra içtimai alandada hizmet eden yapılar olduğu gerçekliğinden hareketle, Üsküdar Belediyesinin yürütmüş olduğu "Sıfır Atık Projesi"ne tam destek vermekte, hutbe ve vaaz yoluyla halkımızın bilinçlenmesi noktasında din görevlilerimizin de desteği ile çaba sarfetmektedir.

İlçe Müftümüz, Üsküdar Belediyesi'nde bu amaçla yapılan "Dönüşümde Üsküdar Modeli" toplantısı ile "Sıfır Atık Projesi" programına iştirak ederek, halkımıza sağladığımız katkılara ve yapacaklarımıza ilişkin söz alarak katılımcılara hitap etti.