16.09.2019

Eylül Ayı Mutat Personel Toplantısı Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde Yapıldı

Personelimizle her ay düzenli olarak yapılan personel toplantısı Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantı Mihrimah Sultan (İskele) Camii Müezzin-Kayyımı Bilal YILDIRIM'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Afrika'da su kuyusu ve kurban organizasyonunda görevli olan Müftülük Şefi Hazım ÇAYIRLI ile Nalçacı Halil İİbrahim Camii İmam-Hatibi Ali GÜVEN'in tecrübe paylaşımları ve hazırladıkları bilgilendirme slaytı ilgiyle izlendi.

Akabinde söz alan İlçe Müftümüz Ali ÇAKMAK, toplantı gündemini değerlendirdi. Toplantı takdir belgesi almaya hak kazanan din görevlilerimize belge takdimi ile son buldu.