13.11.2018

4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencilerinden Kaymakamımıza Ziyaret

İlçemiz 4-6 yaş Kur'an Kurslarından, Küçük Çamlıca ve Şehit Onur Ayanoğlu öğrencileri Müftümüz Ali ÇAKMAK ile Kur'an Kursu Öğreticilerinin riyazatinde Kaymakamımız Murat Sefa DEMİRYÜREK'i makamında ziyaret etti.

Kaymakamımız minik öğrencilerle tek tek alakadar oldu ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. "Çocuklarımızın, eğitimin yanında manevi olarak da yetiştirilmesi çok çok önemli, dini bilgilerini çekirdekten almaları, devletin gözetiminde yetişmeleri, vatanına ve milletine saygılı, ahlaklı ve bilinçli bir toplam oluşmasını sağlayacaktır. İlçe Müftülüğümüz bu konuda çok önemli bir görevi yerine getirmektedir. Çocuklarımızın yetiştirilmesinde, Kur'an Kurslarımızın yapımı ve devamının sağlanmasında emeği geçen başta İlçe Müftümüz olmak üzere, din görevlisi hocalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Minik öğrenciler, kendi elleriyle hazırladıkları hediyeyi Kaymakamıza verdiler. Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından çektirilen fotoğraflarla nihayet erdi.