10.05.2018

10 Mayıs Çocuk Şenliği Coşkuyla Kutlandı

Müftülüğümüz 4-6 Yaş Kur'an Kursu yıl sonu programı muhteşem oldu. 13 şube ve 19 sınıfta 260 öğrencisi ile eğitim veren kurslarımızın programı Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Sunuculuğunu Hz. Ali Camii Müezzin-Kayyımı Bekir KÖSE'nin yaptığı program, Üsküdar Müftümüz Ali ÇAKMAK, Üsküdar Belediye Başkan Hilmi TÜRKMEN, Şube Müdürümüz Abdullah GÜLDALİ ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla gerçekleşti.

Üsküdarımızın Hafız Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN beyin destekleri İlçe Eğitim Komisyonumuz ve hocalarımızın gayretli çalışmaları ile hazırlanan program iz bıraktı. Çocuklarımızın sahne etkinlikleri, Hacivat-Karagöz oyunu ,Kitap Tanıtım Standımız ve ikramlarla dolu dolu bir gün yaşayan çocuklarımız ve ailelerinin mutlulukları yüzlerinden okunmaktaydı. Bağlarbaşı bu gün çocuklar gibi şendi.