Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Üsküdar Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun 4 Ağustos 2016 da M.Ü Ilahiyat Fakültesi Camii'inde 15 Temmuz Şehitlerimizin ruhları için Kuran'ı Kerim ve Mevlid programı tertip edilmiştir.
Detay

Üsküdar Şeyh Devati Camiinde 03.06.2016 Cuma günü saat 10.00 da başlayacak olup, Kadir gecesinde tamalanarak hatim duası yapılacaktır.
Detay

Üsküdar Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun faaliyetleri kapsamında tertiplenen konferanslar dizisinin bu ayki konusu “Kalbin İnsan Hali” idi. Üsküdarlı hanımların ve bayan Kur'an Kursu Öğreticilerinin katılımıyla gerçekleşen programın konuşmacısı Aile Terapisti Hülya Gök idi.
Detay

Üsküdar Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu 2015 yılı Huzurevi programlarını görkemli bir faaliyetle taçlandırdı. Sosyal destek faaliyetleri kapsamında Prof. Dr. Fahrettin Kerim ve Nilüfer GÖKAY Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlılar yine yalnız bırakılmadı.
Detay

Üsküdar Aile ve Dini Rehberlik Bürosu önemli gün ve gecelerde faaliyetlerine devam ediyor. 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla  Asım Ülker Kuran Kursu Toplantı Salonunda Bayan Kuran Kursu Öğreticilerine yönelik program düzenleyen Üsküdar ADRB yine göz kamaştırdı.