06.11.2018

Sabah Namazı Buluşması Dudullu Merkez Camii’nde yapıldı.

Ümraniye Müftülüğü ve Ümraniye Belediyesinin katkıları ile düzenlenen Sabah Namazı Buluşmaları bu hafta Dudullu Merkez Camii’nde yapıldı.

Bu haftaki sabah namazı buluşması’na İlçe Müftüsü Muharrem Gül, Ümraniye Belediye Başkanı ve başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Namaz sonrasında Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül kısa bir konuşma yaparak, birlik ve beraberliğin önemini anlattı ve ardından ilçedeki camilere desteklerinden dolayı Ümraniye Belediyesine ve belediye başkanına teşekkür etti.

Sabah Namazı sonrasında Ümraniye Belediyesinin çorba ikramının ardından; Ümraniye Müftüsü Muharrem Gül, cami cemaatiyle bir araya gelerek çay içip sohbet etti.