15.06.2017

Gençler İftarda Buluşuyor

Ümraniye Müftülüğü Cami - Gençlik tarafından organize edilen "Gençler İftarda Buluşuyor
programı Hekimbaşı Çardak Restorantta açık alanda yapıldı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen cami gençlik iftar programında, 1300'ü aşkın gencimiz katılıdı. İlçe protokolünün de işritak ettiği programın açılışı Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftüsü İlyas YILMAZTÜRK' ün konuşması ile başladı.
           İlçe Müftüsü İlyas YILMAZTÜRK konuşmasında, gençlerin İslamla bütünleşmesi cami ve iftar programlarının asıl sahiplerinin siz gençlerin olduğunu belirtmekle beraber katkı ve evsahipliğnden dolayı Ümraniye Belediyesine, programa katılım sağlayan görevlilere ve gençlere teşekkür etti.

Ayrıca Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan KARATAŞ'ta bir konuşma yaptı.

Program esnasında gençlerle yapılan röportajlarda programın öncülüğüne vesile olan Diyanet İşleri Başkanlığımıza ve Ümraniye Müftülüğümüze teşekkürlerini sundular.