05.06.2017

Kur 'an Kursları Yıl Sonu Programı

Müftülüğümüz ADRB Vaizleri ve Kur'an Kursları Hocalarımız tarafından hazırlanan "Kur 'an Kursları Yıl Sonu Programı" 23 Mayıs Salı Günü Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayında gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını İlçe Müftümüz İlyas YILMAZTÜRK’ ün gerçekleştirdiği programda daha sonra Belediyemiz Başkan Yardımcısı Türkan ÖZTÜRK Hanımefendi konuşma yaptı. Bu konuşmalar es zamanlı olarak İşitme Engelliler Hocamız Esra PEKŞEN tarafından işaret diliyle sunuldu.

Kur'an-i Kerim tilavetiyle başlayan program ilahiler, müftülüğümüz slayt gösterisi, Efendimize mektup, 15 Temmuz piyesi, Oratoryo, işitme engelli öğrencilerimizin ve ilçe Kur 'an okuma birincisi öğrencimizin Kur 'an-i Kerim sunumları, şiirler, semazen gösterisi, hadis-i şerifler ve dua ile son buldu.

Programımızda ayrıca emekli olan Kur 'an Kursu Hocalarımıza plaket, Kur'an-i Kerimi güzel okuma yarışması ilçe birincimiz aynı zamanda il ikincisi öğrencilerimize ve bilgi yarışmasına katılan öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim edildi.

Programa emeği geçen tüm hocalarımıza, öğrencilerimize ve teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz