13.11.2019

Mevlid-i Nebi Haftası Özel Programı

2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası Özel Programı:

Müftülüğümüz ve Tuzla Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Mevlid-i Nebi haftası özel programı 11.11.2019 tarihinde Tuzla Belediyesi Nikâh ve Kültür Sarayında, İlçe Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan İlçe, Müftümüz Ali Erhun Daire Müdürleri, Mahalle Muhtarları, Cami Dernek Başkanları, Müftülüğümüzün tüm personeli ve halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa açılış konuşmaları ve Diyanet İşleri Başkalığımız tarafından hazırlanan 2019 Yılı Mevlid-i Nebi sinevizyon gösterisi ile devam edildi.

İlçe Müftümüz Ali Erhun tarafından “Peygamberimiz ve Aile” konulu konferans verildi. Konferansın ardından Türk Tasavvuf Musiki sanatçısı Mustafa Özcan Güneşdoğdu tarafından konser icra edildi.

Program Peygamberimiz ve Aile konulu kitabın dağıtımı ve güllü lokum ikramıyla sona erdi