10.10.2017

Konferans " Muharrem Ayı ve Aşure " ADRB

Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca Camiler ve Din görevlileri faaliyetleri kapsamında  09 Ekim 2017 Pazartesi günü Saat: 11.30 – 13.00 saatleri arasında İlçemiz Yunus Emre Camii konferans salonunda  İlçe Vaizi Vildan Akıncının Konuşmacı olarak katıldığı   " Muharrem Ayı ve Aşure " konulu bayanlara yönelik Konferans düzenlenmiştir.

Sunuculuğunu İlçemiz Yunus emre Cami Kur’an Kursu Öğreticisi Filiz YILMAZ’ın yaptığı program, Kur’an Kerim okunması ile başladı.

Konuşmasında Muharrem ayı ve Aşure’ nin önemi ve tarihi süreci hakkında bilgiler verilen Konferans İlçemiz Yunus Emre Cami Kur’an Kursu Öğreticisi Semra YİRMİBEŞ’in yaptığı dua ile son buldu.

Kur’an Kurslarında okuyan öğrenciler ile çok sayıda bayanların katıldığı program sonunda katılımcılara 200 adet aşure dağıtılmış olup, program büyük beğeni toplamıştır.