09.05.2018

“Adalet ve İhsan Bağlamında Aile” Konulu Konferans Düzenlendi (ADRB)

İlçemiz Müftülüğü Aile ve Dinî Rehberlik Bürosunca 6-12 Mayıs Aile Haftası münasebetiyle 08.05.2018 Salı günü 14.00-16.00 saatleri arasında İdris Güllüce Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda Adalet ve İhsan Bağlamında Aile” konulu konferans düzenlenmiştir. Program; istiklal marşı ve saygı duruşunun ardından 1. Ahmet Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Hafize BAKAN’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etmiştir. İlçe Vaizi ve ADRB Koordinatörü Vildan AKINCI açılış konuşmasını gerçekleştirerek, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Aile Sinevizyonu ve Tuzla Müftülüğü Kur’an Kursu Öğreticileri İlahi Korosunun seslendirdiği ilahilerin ardından Üsküdar Müftülüğü Başvaizi Fatma BAYRAM tarafından “Adalet ve İhsan Bağlamında Aile” konulu konferans verilmiş, oratoryo ve dua ile bitirilmiştir.