21.11.2017

İl Müftümüz Prof.Dr. Hasan Kamil YILMAZ Tuzlada Gençlerle Buluştu

İl Müftümüz Sayın Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ, 19 Kasım 2017 Pazar günü İlçemiz gençleri ile Nalbant Camiinde buluştu.

İlçemizde okuyan öğrenciler ile çok sayıda vatandaşımızın yoğun katılım gösterdiği program, Sabah namazı öncesi ilçemizde görevli imam-hatiplerce okunan Kur’an-ı Kerimler ile başladı.

İstanbul Müftü Yard. Veysel IŞILDAR’ın kıldırdığı sabah namazı ve akabinde okuduğu mihrabinin ardından yapılan zikir ile program devam etti.

İlçe Müftümüz Aşır DURGUN’un kısa bir selamlama ve teşekkür konuşmasının ardından, İl Müftümüz Sayın Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ, sabah namazı ve gençlerimiz ile buluşmanın önemi hakkında kısa bir konuşma yaptı.

Program sonunda katılımcılara çorba ikramının bulunuldu. Katılımcıların son derece memnun olduğu gözlemlendi.