23.08.2016

TİLAVETTE YAYGIN HATALAR KONULU KONFERANS VERİLDİ

Sultangazi İlçe Müftülüğünce düzenlenen Konferanslar serisine bir yenisi eklendi. "Kur'an Tilavetinde Görülen Yaygın Hatalar" Konulu Konferansı Marmara İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Emin MAŞALI verdi.

Ravza Camii İmam-Hatibi Halil İbrahim BAŞ Hocanın kıraatiyle başlayan Konferansta konuşan İlçe Müftüsü Yusuf SARIKAYA  : "Değerli Mesai arkadaşlarım, öncelikle hedefimiz sizlerin mesleki alanda bilgilerinizi tazelemek ve yenilenmemizi sağlamaktır. Bu bağlamda Kur'an Tilavetinde Yapılan Yaygın Hatalar konusu çok önemli bir konudur. Bu hususta Değerli Hocamız Sayın Doç. Dr. Mehmet Emin MAŞALI Beyefendi alanında temayüz etmiş bir eğitimcidir. Kendisine teşekkür ediyorum. Konferansımızın başarılı ve verimli geçmesini diliyorum." şeklinde konuştu. Daha sonra Konferansa geçildi.

Sabah İmam-Hatip, Müezzinlerimize,öğleden sonra da Kur'an Kursu Hocalarımıza hitap eden Doç. Dr. Mehmet Emin MAŞALI, örneklerden oluşan bir sunumla konuyu işledi. Konferansa Meslek Dersleri öğretmenleri ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri de katıldı.

Doç. Dr. Mehmet Emin Maşalı konferansın sonunda aşr-ı Şerif okuyarak okuyuş örneği sundu. İlçe Müftüsü Yusuf SARIKAYA'nın teşekkürü ile program sona erdi.