17.04.2018

Ramazan'a Hazırlık / Cami ve Kadın

Ramazan'a Hazırlık amacıyla İstanbul İl Müftülüğü Aile ve Dini Reheberlik Bürosu koordinatörlüğünde , İlçemiz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü İlçe Vaizi Saime ŞENER tarafından 12 Nisan 2018 tarihinde Sultançiftliği Merkez Camiinde "İslam Geleneğinde Cami ve Kadın" konulu seminer düzenlenmiştir. Kalabalık bir kadın cemaatimizin iştirak ettiği program ilgiyle dinlenilmiş memnuniyetle karşılanmıştır.

Ramazan ayına hazırlık programlarının ikincisi 19 Nisan 2018 'de "Cami  Fıkhı , Cami ve Türbe Ziyaretleri Adabı" konulu seminer yine Sultançiftliği Merkez Camiinde Saat 14:00 - 15:30 saatleri arasında düzenlenecektir. Daha sonra programa katılan bayanlarla öğrencilerin sahada uygulaması niteliğinde bir salatin cami ve türbe ziyareti gezi programı düzenlenecektir.

Aynı kapsamda 4. program ise Sultançiftliğ Merkez Camiinde hanım cemaatimize yönelik Kuran Ziyafeti Programı olup 03 Mayıs 2018 'de saat 14:00 - 15:30'da saatleri arasında gerçekleştirilecektir.