17.02.2016

Sultangazi Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu( ADRB) 2016 Yılı Faaliyetlerine yenilerini katıyor.

Sultangazi Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu( ADRB)  2016 Yılı Faaliyetlerine yenilerini katıyor. Ocak /2016 Faaliyetinde Sultangazi Yeni Camii Gençlik Merkezinde gençlere Milli Ve Manevi Değerler konusunda İlçe Müftüsü Yusuf SARIKAYA tarafından seminer  verildi. 25 Ocak 2016 tarihinde İlçe Müftüsü tarafından verilen seminere çok sayıda genç ve yetişkinlerden oluşan  halk katıldı.

15 Şubat / 2016 Pazartesi günü saat 13.30 da Müftülüğümüz Konferans Salonunda ikinci faaliyet olarak konferans tertip edildi. Konferans, Sultançiftliği Merkez Camii İmam-Hatibi Davut ÖNAL'ın Kıraatiyle başladı.

" Varlığı ve Yokluğu İle İmtihan Olarak Çocuk " Konusunda Konferansı ise değerli ilim adamı Ali Rıza TEMEL Hocamız verdi. İstanbul/Haseki Eğitim Merkezi Emekli Eğitim Görevlisi Ali Rıza TEMEL, Aile ve Gençlik ile ilgili eserleri bulunmaktadır. Sadece Kadınlara yönelik olarak düzenlenen konferans konu tüm toplumu ilgilendiren bir konu olması nedeniyle ilgiyle izlendi. Hocamız : "Aile bir limandır. Babanın da,annenin de,çocukların da sığınacağı tek güvenli limandır." diyerek konuyu özetledi.

Varlığı da yokluğu da imtihanımız olan çocuklarımızla ne kadar ilgiliyiz? Bu konuda neler yapılmalı? Sorularına cevap bulmaya çalışıldı.

İlçe Müftüsü Yusuf SARIKAYA'nın Ali Rız TEMEL Hocamıza, katılımcılara ve ADRB Sultangazi Müftülüğü Koordinatörü  İlçe Vaizi Ayşenur ÇAYIR'a  teşekkürü  ile konferans sonlandırıldı.

Konferansımızın hayırlara vesile olmasını temenni ederim.