09.02.2016

AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU TOPLANTISI

Sultangazi Müftülüğü Aile ve İrşat Kurulu Üyeleri İlçe Müftüsü Yusuf SARIKAYA Başkanlığında toplandı. 2016 Yılı ADRB takvimi belirlendi.Yıllık planlama yapıldı. İlçe Müftüsü Yusuf SARIKAYA ,"Değerli hocalarım! Aile ve Dini Rehberlik Büromuzun eksiklerini tamamladık. Ayrıca yıllık plan yaparak Aile ve Gençlik ana başlığında alt konuları alanında yetkin görevlilerimiz ve uzman kişilerle ilçede etkinlik düzenlememiz gerekmektedir. Kur'an Kurslarımızda okuyan öğrencilerimizin yanında halka yönelikte programlar yapmamız ilçeye hizmet etme açısından önem arz etmektedir. Bu nedenle yıllık plan yapmamız önemlidir." dedi.

Toplantıya Koordinatör ve ilçe Vaizimiz Ayşenur ÇAYIR ve Uzman İmam-Hatip Nuh ŞAHİNTÜRK , Kuran Kursu Öğreticilerimiz Ayşe Gül BALLI ve Hülya ÇEVİK katıldılar.

15 Şubat 2016 Pazartesi günü Haseki Eğitim Merkezi Emekli Eğitim Görevlilerinden Ali Rıza TEMEL tarafından verilecek konferans hakkında bilgi verildi ve katılacak katılımcılar ile ilgili yapılacak çalışma görüşüldü.