14.11.2019

Mevlidi Nebi Haftası Programı

2019 Yılı Mevlidi Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Sultanbeyli Müftülüğünce Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde düzenlemiş olduğumuz Peygamberimiz ve Aile temalı konferans programı gerçekleştirildi.

İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan'ın ev sahipliği yaptığı programa Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Lafçı,Kurum amirleri ve vatandaşlarımız iştirak ettiler.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşunun ardıdan İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başlayan programda İlçemiz Abdurrahmangazi Camii İmam Hatibi Nurullah Akdaş'ın Kur'anı Kerim tilavetinin ardından Sultanbeyli Müftüsü Hasan Erdoğan konuşma yaptılar. Konuşmasında İlçemiz Merkez Camii avlusunda bulunan Aile ve Dini Rehberlik Bürosu faaliyetlerinden de bahsederek tüm vatandaşlarımızın hizmetlerden faydalanabileceğini belirtti ve davetlilere katılımı için teşekkür ettiler.

Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Lafçı ve Kaymakam Metin Kubilay'ın konuşmalarının ardından Eğitimci Yazar Sıtkı ASLANHAN'ın "Aile" konulu söyleşisi gerçekleşti. Sahnede çekilen hatıra fotorğraflarının ardından program sona erdi.

Vatandaşlarımızın oldukça yoğun ilgi gösterdiği program katılımcıların beğenisiyle karşılandı.