22.12.2017

Aralık Ayı Mutat Personel Toplantısı

Sultanbeyli Müftülüğü Aralık Ayı Mutat toplantısı Merkez Kuran Kursu toplantı salonunda gerçekleştirildi. 2017 yılı son personel toplantısına Sultanbeyli Kaymakamı Sn. Metin KUBİLAY katılarak  din görevlilerimize yönelik konuşma gerçekleştirdiler.

Sn. Metin KUBİLAY yaptığı konuşmada; Müftülük hizmetleri, Müftülüğümüzün diğer kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile yaptığı işbirliğinden duyduğu memnuniyeti belirterek Müftümüz Bürhan KELEŞ ve Din görevlilerine teşekkürlerini iletti. Bundan sonra da yapılan hizmetlerin devamını ve gösterilen özverinin sürdürülmesi temennilerini belirttiler.

Toplantı sonrasında İlçemiz Sağlık Grup Başkanlığınca Din görevlilerimize uyuşturucu ile mücadele yöntemleri hakkında sunum yapıldı.