Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Diyanet İşleri Başkanlığınca ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi amacıyla başlatılan, topluma dinî ve ahlaki bilgi ekseninde rehberlik etmek için hazırlanan “Evliliğe İlk Adım” seminerleri devam ediyor.
Detay

Gülez Camii Kuran Kursu'nda yapılan Yılsonu Programı Yapıldı. ADRB Koordinatörü Dr. Emine Gümüş BÖKE'ninde katıldığı program hem öğrenci hem velilerin yoğun ilgi ve katılımları ile son derece güzel ve verimli geçti.
Detay

Kuran Kursu Öğreticilerine yönelik olarak yıl sonu programı tertib edildi. Programa İl Müftü Yardımcısı Halime Yıldız "Biz Bir Aileyiz" Konulu sohbet gerçekleştirdi.
Detay

Şişli Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 15-16 Aralık 2018 tarihlerinde “Aile Okulu” seminerleri düzenlendi.
Detay

SEMİNERLER; “Hz. Peygamber ve Gençlik” “Huzurlu Aile ve Aileyi Bir Arada Tutan Değerler”. PROGRAM; “Mevlid-i Nebi Haftası”