18.02.2020

Koordinatörllükler ile istişare toplantısı

Müftülüğümüz hizmetlerinin daha verimli ve etkin sürdürülmesine yönelik Müftülüğümüz bünyesinde bulunan koordinatörler ve üyeleri ile Ömer Nasuh BİLMEN Konferans Salonu' nda toplantı yapıldı. Toplantı Müftümüz İsa SAĞLAM başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda Şube Müdürümüz Hanifi DURSUN, Gençlik Koordinatörü ve üyeleri, Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü ve üyeleri, Engelli Koordinatörü ve üyeleri, Göç Koordinatörü ve üyeleri, Darulaceza koordinatörü ve üyeleri katıldı.

İlçemizde yapılan hizmetler ile yapılması planlanan faaliyetler konusunda görüşler sunuldu. Toplantı sonunda İlçe Müftümüz İsa SAĞLAM ilçemizin maneviyatı konusunda faaliyet gösteren ve hizmetler de bulunan katılımcı koordinatörlere ve üyelerine teşşekkür etti, yeni hizmetlerinde başarılar diledi.