14.06.2017

SİLİVRİ KUR'AN AYINDA KUR'ANLA BULUŞUYOR

2017 Yılı Yaz Kur’an Kurslarının açılışı, Kiptaş 1. Etap Camiinde 14.06.2017 Çarşamba günü gerçekleşti.

Programda konuşan Şube Müdürü Mehmet Fahrettin ÇAYA, “Yaz kurslarımız çocuklarımızın milli ve manevi değerlerimizi İslami bilgi ve görgü kurallarını öğrenmeleri, ibadet alışkanlığı kazanmaları, camiyi, cemaati ve Kur’an Kurslarımızı tanımaları ve buralardaki o manevi havayı kişiliklerine yansıtmaları bakımından son derece önemli bir fırsattır. Bütün öğrencilerimizi ve velilerimizi de bu fırsattan en güzel bir şekilde yararlanmaya davet ediyorum. Yaz Kurslarındaki Kur’an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler dersinin saatleri İlköğretimlerde bir yıl içinde okutulan ders saatinden yaklaşık bir kat fazla, liselerden ise üç kat fazladır. Eğitim fırsatları değerlendirme işidir. O halde bu fırsatı değerlendirelim. dedi.

Ardından Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ'in yaz kursu öğrencilerine mesajı sinevizyon aracılığı ile izletildi.

Daha sonra Camii girişinde çocuklarla birlikte toplu fotoğraf çekinildi…