22.07.2016

Silivri Müftülüğümüzden şehitlerimiz için anlamlı mevlit programı

15 Temmuz 2016 Cuma gecesi meydana gelen, Devletimizin bekasını hedef alanlara karşı canını siper eden ve bu uğurda şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimize karşı görevlerimizi yerine getirmek, ruhlarını şad etmek amacıyla 20 Temmuz Çarşamba gecesi yatsı namazından sonra İlçemiz Piri Mehmet Paşa Camiinde şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim tilaveti ve mevlit programı düzenlendi.

Program için ek bir ses sistemi kurularak, cami bahçesine ve Silivri Meydanına kolonlar koyularak, meydanları dolduran vatandaşlarımıza da mevlit programını dinleme imkanı sunuldu. Programa İlçe Kaymakamımız Faruk BEKARLAR ve Belediye Başkanımız Özcan IIŞIKLAR'da katıldı. Camimizin içinin, bahçesi ve Silivri Meydanının halk tarafından doldurulduğu programa  vatandaşımızın yoğun katılımı dikkat çekti.

Silivri İmam-Hatiplerimizin Kur'an ve mevlit okuduğu program İlçe Müftümüz İdris ÇATMAKAŞ'ın duası ile son buldu.