08.06.2017

Şube Müdürümüz Mehmet Fahrettin ÇAYA tarafından görevlilere yönelik 2017 Yılı Yaz Kur’an Kursları Eğitim Semineri verildi.

Silivri Müftülüğümüzce düzenlenen 2017 yılı Yaz Kur'an Kursu Semineri, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Müftümüz İdris ÇATMAKAŞ’ ın selamlama konuşmasıyla devam etti.

Şube Müdürümüz Mehmet Fahrettin ÇAYA tarafından verilen seminerde,  Yaz Kur’an Kurslarında eğitim-öğretim faaliyetleri, eğitim-öğretim metotları, etkinlik ve verimliliği arttırmaya yönelik faaliyetlere yer verildi. Özellikle hoşgörü ve gönüllülük esas alınması tavsiye edildi. Kurs boyunca öğrencilere değerli olduklarının hissettirilmesi gerektiği, güler yüz, şefkat ve anlayış gösterilmesi gerektiği üzerinde önemle duruldu. Seminer sonunda VHKİ. Eyyub KARACA, “EHYS Programı ” ile ilgili personele bilgi verdi.