21.04.2017

SİLİVRİ MÜFTÜLÜĞÜ 2017 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

İlçemizde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri 17 Nisan 2017 tarihinde Piri Mehmet Paşa Camiinde açılış ve mevlit programı ile başlamış ve bir dizi programla devam etmiştir.

Silivri İlçe Müftülüğümüz tarafında hazırlanan etkinliklerin konferans programı    20 Nisan 2017 Perşembe günü saat 20:30 da  Silivri Megasaray Düğün Salonunda yapılmıştır. Silivri Kaymakamı Ali PARTAL, daire amirler, yerli  basın ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı programa halktan da ilginin yoğun olduğu görüldü. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program,  Eski Çanta Camii İmam-Hatibi Beytullah TURAN’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Şube Müdürü Mehmet Fahrettin ÇAYA’ nın sunum ve şiirleriyle renklendi.

Silivri Müftüsü İdris ÇATMAKAŞ açılış konuşmasında, “  İlçemizde, Peygamber Efendimizin isminin anılmadığı tek bir hane kalmaması için hep beraber bu görevi ifa edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.'' Dedi.

Kırklareli İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ’ın  “ Hz. Peygamber ve Güven Toplumu”  konulu konferansından sonra Müftü ÇATMAKAŞ’ ın protokole ve katılımcılara karanfil takdim etmesiyle program sona erdi.