20.01.2020

BÖLGESEL SABAH NAMAZI BULUŞMALARI 2

"Bölgesel Sabah Namazı Buluşmaları" programlarının bu haftaki adresi Yenidoğan Mimar Sinan Camii idi.
Buluşmaya Müftümüz, Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü üyeleri ve Yenidoğan Mimar Sinan Camii, Yenidoğan Hz. Ebubekir Camii, Yenidoğan Hz. Ali Camii ve Yenidoğan Bilal Habeşi Camiilerinin görevlileri, gençleri ve cemaatleri ve de Yenidoğan Mimar Sinan Kur'an Kursu görevlileri ve öğrencileri katıldı.
Sabah Namazı öncesi Kur'an-ı Kerim tilavet edildi. Akabinde kılınan Sabah Namazının ardından cemaate hitap eden Müftümüz Muammer TURAN, hitabında Sabah Namazının fazileti ve Gençliğin önemi gibi konulara değindi.
Müftümüzün hitabının akabinde Yenidoğan Mimar Sinan Kur'an Kursu tarafından çorba ikramı yapıldı.