29.12.2019

ÖDÜLLÜ 40 HADİS YARIŞMASI

22.12.2019 Pazar günü Öğle namazı sonrası İlçemiz Fatma Fitnat Hanım Camiinde 40 Hadis yarışması düzenlendi. Fatma Fitnat Hanım Camii görevlilerimiz tarafından organize edilen yarışmada 4-6 yaş kategorisinde 26 öğrenci, İlkokul kategorisinde 11 erkek ve 9 kız öğrenci, Ortaokul kategorisinde 14 erkek ve 9 kız öğrenci ve 1 lise öğrencisi ayrı ayrı kategorilerde yarıştı. Erkek öğrencilerin komisyonu Müftümüz Muammer TURAN başkanlığında, Kız Öğrencilerin komisyonu ise Vaize Zehra BİŞKİN GEMİCİOĞLU başkanlığında kuruldu.
Her öğrenciye 6'şar hadis sorulan yarışmada puanlamalar, komisyon üyeleri tarafından Ezber, hitabet ve ses tonu alanlarında yapıldı.
Değerlendirmeler sonunda dereceye şu öğrenciler girdi:
Erkek öğrencilerden ilkokul kategorisinde;
1. Kayra YETİM
2. Yusuf KÖMÜR
3. Eymen Doruk DEMİR
Erkek öğrencilerden Ortaokul kategorisinde;
1. Muhammed AKBAŞ
2. Muhammed Emin DERE
3. Ahmet Yahya MİRZA
Kız öğrencilerden İlkokul kategorisinde;
1. Beyzanur TOSUN
2. Beyza ŞAHAN
3. Hatice ŞİHAN (SURİYE VATANDAŞI)
Kız öğrencilerden Ortaokul kategorisinde;
1. Zehranur DEMİR
2. Eda GİRGİN
3. Zehra İBRAHİM (SURİYE VATANDAŞI)
Kız öğrencilerden Lise kategorisinde;
Zehra ABİD (SURİYE VATANDAŞI)
Yarışma sonunda her kategoriden dereceye giren erkek öğrencilerden birinciye Bisiklet, ikinciye Kol saati, üçüncüye LCW 100 TL Hediye Çeki takdim edildi. Yarışmaya katılıp dereceye girmeyen erkek öğrencilerin her birine Futbol topu hediye edildi.
Kız öğrencilerden birinciye Kolye (Altın), ikinciye Kol Saati, üçüncüye LCW 100 TL Hediye Çeki takdim edildi. Yarışmaya katılıp dereceye girmeyen kız öğrencilerin her birine Eşarp hediye edildi.
Yarışma sonrası kılınan İkindi namazının ardından cemaate pide ikramı yapıldı.