23.07.2019

"YAZIMDA KARDEŞLİK VAR" PROJESİ

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) işbirliğinde yürütülen "Yazımda Kardeşlik Var" projesi kapsamında Doğu ve Güneydoğu Bölgesi ile Ege ve Marmara Bölgesi'nde eğitim gören ortaöğrenim öğrencilerine yönelik yaz kampı düzenledi.

Bu yıl dördüncü kez düzenlenen "Yazımda Kardeşlik Var" projesi kapsamında "Doğudan batıya, batıdan doğuya" sloganıyla 600 erkek, 600 kız olmak üzere toplam bin 200 öğrenci, 3-24 Temmuz tarihleri arasında İstanbul ve Van'da düzenlenen programlara katıldı.

Söz konusu proje vesilesiyle İstanbul'da misafir edilen öğrenciler, müftülüğümüzü ziyaret ettiler. Müftülüğümüz konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelen Müftümüz Sayın Muammer TURAN, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade edip onlarla hasbihal etti.