19.02.2020

Hatice Ana Camiinde “Hz. Peygamberin Güzel Ahlakı” Konulu Program Yapıldı

17 Şubat 2020 Pazartesi günü yapılan “Hz. Peygamber’in Güzel Ahlakı” programı İlçe Müftümüz Hüseyin BAŞ, İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu, din görevlileri, camii cemaati, mahalle sakinleri ve ailelerin katılımıyla gerçekleşti.

Pendik Müftülüğü Hatice Ana Camii’inde yatsı namazının akabinde gerçekleşen “Hz. Peygamber’in Güzel Ahlakı” programı, İlçe Müftümüz Hüseyin Baş’ın açılış konuşmasıyla başladı. İlçe Müftümüz konuşmasında, bu güzel programı düzenleyen cami görevlisine, cami derneğine, programa aileleriyle birlikte katılan cami cemaatine, mahalle sakinlerine, programa misafir hoca olarak katılan Ömer Döngeloğlu’na ayrı ayrı teşekkür ederek, bu güzel programla halkımıza Peygamberimizin Güzel Ahlakı’nı anlatma imkanı bulduklarını ifade etti.

Misafir hoca Ömer Döngeloğlu ise, insanlığa rahmet ve bizler için güzel örnek olan Peygamberimizin yaşantısından örnekler vererek onun güzel ahlakını anlama ve yaşama gayreti içerisinde olmamız gerektiğini vurguladı. Program, katılanlara lokum ikramı ile son buldu.