04.02.2020

Camii Gençleri Kazandıkları Ödülü Elazığ’daki Depremzede Kardeşlerimize Gönderdi…

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından hazırlanan “Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz” projesi kapsamında yapılan etkinlikte,  İlçemiz Dolayoba 450 Konutları Camiinde birinci olan genç öğrencilerimiz aldığı para ödüllerini Elazığ’daki depremzede kardeşlerimize gönderdi.

Başkanlığın 18.01.2020-02.02.2020 yarıyıl tarihi içerisinde gençlerin camiye ilgilerinin artması için gerçekleştirmiş olduğu “Camiyi Seviyoruz Namazla buluşuyoruz” adlı proje Pendik Müftülüğü bünyesindeki bütün camilerde icra edildi. 450 Konutları Camiinde birinci seçilen genç, aldığı para ödülünü Elazığ’daki depremzedelere gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışladı.