12.11.2019

Diyanet Gençlik Hatıra Ormanı Fidan Dikim Programı Yapıldı...

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan "Geleceğe Nefes" kampanyası kapsamında 11 milyon fidan dikimine destek vermek amacıyla Göçbeyli Köyyeri Camii bahçesinde “Diyanet Gençlik Hatıra Ormanı” için 11.11.2019 tarihinde saat 11:11’de fidan dikim programı yapıldı.

Program, Müftülüğümüz Şube Müdürü Hüseyin Ünal, Göçbeyli Köyü Cami görevlileri, köy muhtarı, Göçbeyli Süleyman Cem Bıyık Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri ve köy sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Pendik Ahmet Hamdi Turgut Camii İmam-Hatibi Adnan Bilgili’nin Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Müftülüğümüz Şube Müdürü Hüseyin Ünal’ın dinimizin fidan dikimine, doğa ve çevrenin korunmasına verdiği önemle ilgili kısa konuşmasıyla devam etti.

Program, Müftülüğümüz Şube Müdürü Hüseyin Ünal’ın, fidan dikim etkinliğinin ve oluşturulan Diyanet Gençlik Hatıra Ormanının hayırlı ve bereketli olması için yaptığı duanın akabinde saat 11:11’de hatıra ormanı için 170 adet fidanın dikimi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.