11.10.2019

SABAH NAMAZI VE GENÇLİK BULUŞMASI PROGRAMINDA BARIŞ PINARI HAREKÂTI'NIN ZAFERE ULAŞMASI İÇİN FETİH SÛRESİ OKUNDU, DUÂLAR EDİLDİ.

Sabah Namazı ve Gençlik Buluşması Programında Barış Pınarı Harekâtı'nın Zafere  ulaşması İçin Fetih Sûresi Okundu, Duâlar Edildi.

Vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgede barış ve selâmetin temini için başlatılan “Barış Pınarı Harekâtı” münasebetiyle, Diyanet İşleri Başkanlığı’mızca ülkemizin 81 vilayetindeki 90.000’i aşkın camide sabah namazı ile birlikte Fetih Suresi okundu, dualar edildi.

Bu vesileyle, Orhangazi Mahallesi Orhangazi Camii’nde  düzenlenen “Sabah Namazı ve Gençlik Buluşması” programı okunan Fetih Suresi ile başladı.

İlçe Müftümüz Hüseyin BAŞ hocamızın “Birlik ve Beraberlik” konulu sohbetinin ardından kılınan sabah namazı ve yapılan tesbihatları devam eden programda, Barış Pınarı Harekâtı'nın zafere ulaşması için yapılan dua ile âminler ilâhî huzura yükseldi.

Güvenlik güçlerimizin muzafferiyeti, şanlı ordumuzun başarı kazanması ve Rabbimizin nusretini göndermesi için niyâzda bulunuldu.

Namaz sonrası programa katılan vatandaşlarımıza çorba ikramı yapıldı.