09.10.2019

CAMİLER ve DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Sabah Namazı ve Gençlik Buluşması Programları Yapıldı...

Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle 2-4-6 ve 7 Ekim 2019 tarihlerinde Kurtköy Merkez, Kaynarca Fevzi Çakmak, Kaynarca Merkez ve Kavakpınar Hacı Hasan Camiileri’nde düzenlenen “Sabah Namazı ve Gençlik Buluşmaları” programları  İlçe Müftümüz Hüseyin BAŞ, din görevlileri, gençler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Programlar Sabah namazı öncesi İlçe Müftümüzün “Cami ve Hayat “ konulu sohbetiyle başladı. Sohbetinde “Camilerin maddi anlamda imar edilmesinin yeterli olmadığını, manen de imar edilmesi gerektiğini, camiinin hayatın merkezinde olmasının sağlanması için çocuk ve gençlerin camileri doldurması gerektiğini” ifade eden İlçe Müftümüz, camilerin sadece bu hafta değil her zaman hayatın merkezinde olması gereken mekanlar olduğuna dikkat çekti.

Sabah namazının kılınmasının ardından yapılan tesbihat ve genç hafızların okuduğu Kur’an-ı Kerim ziyafetiyle devam eden programlar yapılan duanın ardından çorba ikramıyla sona erdi.