02.11.2018

PERSONELİMİZE HİTABET VE DİKSİYON KURSU VE EZANI GÜZEL OKUMA KURSU DÜZENLENDİ

Müftülüğümüz Hizmetiçi Eğitim Programları kapsamında Din Görevlilerimize yönelik Hitabet ve Diksiyon Kursu ve Ezanı Güzel Okuma Kursu düzenledi.

Kursun son gününde kursa katılan Din Görevlilerimiz ile kahvaltı yapıldı. Ardından Hitabet ve Diksiyon Kursu ve Ezanı Güzel Okuma Kursu’nun son dersi Atatürk Kültür Merkezi’nde İlçemizde görev yapan tüm görevlilerimizin katılımı ile yapıldı.

Programa İlçe Müftüsü Hüseyin BAŞ, Hitabet ve Diksiyon Kursu Hocaları İstanbul Vaizi Soner ÇELEBİ, Beşiktaş Baş Vaizi İsmail ÖZELBAŞ ve Ezanı Güzel Okuma Kursu Hocaları Çarşı Camii Baş İmam-Hatibi Sadık ÇAĞLAR, Amine Hatun Camii Müezzin-Kayyımı Süleyman KACIR ve Din Görevlileri katıldı. Program sonunda İlçe Müftüsü Hüseyin BAŞ tarafından Hizmetiçi Eğitim Kursu’nda eğitim veren Hocalarımıza hediye takdimi yapıldı.