01.11.2018

BADEMLİK GÜLBEDEN HATUN CAMİİ’NDE SABAH NAMAZI BULUŞMASI YAPILDI

Pendik Müftülüğü Bademlik Gülbeden Hatun Camii’nde Sabah Namazı Buluşması gerçekleştirdi.

Bademlik Gülbeden Hatun Camii İmam-Hatibi Seyfullah ÇELEBİ’nin organize ettiği programa İlçe Müftüsü Hüseyin BAŞ ve Din Görevlilerinin yanısıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan Sabah Namazının ardından İlçe Müftüsü Hüseyin BAŞ, günün anlam ve önemi ile ilgili vaaz yaptı. Ardından 2004 Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Dünya Birincisi-İstoç Camii İmam-Hatibi Mustafa KIZILCAOĞLU, 2017 Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Dünya Birincisi-Zihnipaşa Camii İmam-Hatibi Habip DEVECİ, 2010 Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Türkiye Birincisi-Mustafa ÖZYILMAZ ve Osmanağa Camii Müezzin-Kayyımı Ruşen YAKAR tarafından Kur’an ziyafeti verildi.

Program İlçe Müftüsü Hüseyin BAŞ’ın yaptığı duanın ardından cemaate çorba ikramı ile sona erdi.